Vi på Kalmar Kuvert är experter på förpackningar och postemballage. En stor del av vår verksamhet innebär att skapa och tillverka förpackningar som kan skickas med posten. För visst är det roligt att kunna skicka sina kunder något alldeles speciellt med posten? Det tycker vi med!

I vårt standardsortiment har vi en mängd av olika förpackningar som kan skickas med posten. Vi har allt från jiffypåsar till kuvert, pappryggspåsar och bubbelplast, mini-wellpåsar och brevpack, samt brev-och kartongpåsar. Om du vill göra något alldeles extra speciellt med ditt postemballage kan vi dessutom erbjuda tryck, stans och lackning av produkten.

Det allra bästa med våra postemballage är att de följer postens standardstorlekar. Detta innebär fördelar för både dig och dina kunder, du slipper extra kostnader och dina kunder får sina paket i tid.

Vi specialtillverkar ditt postemballage!

Har du en egen idé om hur du vill att ditt postemballage ska se ut? Vilken tur att du vände dig till oss! Vi kan specialtillverka brevpåsar, kartong- och pappryggspåsar helt efter dina behov och önskemål, så att produkten verkligen känns rätt för dig.

Tveka inte att kontakta oss! Klicka på ‘Begär offert’ här till höger och fyll i dina uppgifter, så ska vi nog komma fram till en lösning!

Välkommen till oss på Kalmar Kuvert!