Butiksemballage och presentförpackningar

Hos oss på Kalmar Kuvert finner du allt du behöver! Vi har presentförpackningar och butiksemballage i en mängd variationer, och i vår produktionsanläggning på 3000 kvadratmeter kan vi dessutom specialtillverka presentförpackningar och butiksemballage efter dina önskemål. Hos oss är det du som står för designen, och vi som trollar med budgeten!

Kartong eller påse – vad väljer du?

Kartonger och påsar, påsar och kartonger. Våra presentförpackningar och butiksemballage finns i olika varianter och storlekar. Du väljer vilken storlek, modell och material du behöver för att bäst nå ut med ditt budskap, så ser vi till att skapa förpackningen. Det är ju trots allt därför vi finns till, för att du ska få anpassade presentförpackningar och butiksemballage, specialtillverkade efter just dina önskemål.

Har du dåligt med idéer? Inga problem. I vårt standardsortiment har vi en mängd olika format som du kan välja mellan. Sedan kan vi anpassa produkten med hjälp av tryck, stans och lack för att sätta just din prägel på produkten.

Butiksemballage – bärkassar i papper

Utöver de modeller av butiksemballage som finns listade ovan, kan vi även erbjuda bärkassar gjorda av papper. Bärkassarna finns i färgerna brunt, vitt, svart och rött, och vi kan dessutom erbjuda tryckt grafik på kassen. Tveka inte att kontakta oss! Klicka på ‘Begär offert’ här till höger och fyll i dina uppgifter, så ska vi nog komma fram till en lösning!

Välkommen till oss på Kalmar Kuvert!